برای حافظه خوب چه غذایی بخوریم حافظه rom

حافظه ram راههای پیشگیری از آلزایمر افزایش حافظه و هوش جلبک دریایی لاغری قرص های ویتامینه خواص آووکادو بر پوست راهای پیشگیری از آلزایمر حافظه دیداری توصیه های پزشکی عارفان اخبار پزشکی و سلامت روشهای بهبود حافظه توصیه های پزشکی عارفان راهای پیشگیری از آلزایمر حافظه rom تغذیه سالم کودکان افزایش حافظه و هوش خواص آووکادو چیست راه پیشگیری از آلزایمر حافظه تاریخی تقویت حافظه مواد غذایی

پزشکان توصیه می‌کنند به جای خوردن قرص‌های ویتامین، بهتر است غذاهای مناسب خورده شود تا مغز سالم بماند و عملکرد خوبی داشته باشد.

 برای حافظه خوب چه غذایی بخوریم

مصرف قرص برای بهبود حافظه یک فریب بزرگ است؛ این در حالیست که برخی از مواد غذایی اثرات بهتری روی مغز انسان می‌گذارند و برای انسان مفیدتر هستند.اول باید بدانید این مواد غذایی را نباید سرخ کرد زیرا ویتامین‌ها و عناصر کمیاب خود را از دست می‌دهند اما آنهایی که پختنی هستند را می‌توانید با بخار یا حرارت ۴۰ درجه بپزید.

 

ماهی چرب
شاه ماهی، ساردین، ماهی آزاد و ماهی تن حاوی مقدار زیادی امگا ۳ هستند که کمک می‌کند سلول‌های مغزی مرمت شوند و سلول‌های عصبی عملکرد درستی داشته باشند.

 

 

حبوبات
لوبیا، عدس، نخود و کلاً حبوبات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند که از افت ناگهانی مغز جلوگیری می‌کنند و به دلیل قندی که دارند به مدت طولانی قند مغز را تهیه می‌کنند.

 

موز و آلو
موز و آلو غنی از منیزیم و ویتامین B6 هستند که می‌توانند ارتباط بین سلول‌های عصبی را بهبود بخشند و موجب تسریع واکنش مغز شوند.

 

 

شکلات
شکلات دارای آنتی‌اکسیدان است و از مغز محافظت می‌کند تا آسیب نبیند.

 

چای سبز
چای سبز دقیقاً همان اثرات شکلات را دارد و کالری آن اندازه است پس چای سبز را شیرین نکنید.

 

آووکادو
آووکادو سرشار از ویتامین E است و دارای قوی‌ترین آنتی اکسیدان است که مغز را از پیری محافظت می‌کند و هنگامی که مغز شروع به خراب شدن می‌کند در عملکرد مغز بسیار اثرات مفیدی دارد.

 

آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود ۶ متر می‌رسد و در قسمت‌های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می‌یابد؛ برگ‌های این درخت ضخیم و سبز و گل‌های آن کوچک و سبز رنگ است. میوه آن مانند گلابی و دارای پوستی سخت به رنگ سبز تیره و یا سیاه است.

 

 

آجیل
بادام، فندق، پسته و گردو همان خواص آووکادو را دارند و برای یک وعده غذایی کوچک مفید هستند.

 

 

اسپیرولینا
اسپیرولینا یک جلبک دریایی است که مزه خوبی ندارد اما دارای آهن و پروتئین است.

 

آب سبزی جو
آب سبزی جو طعم خوبی ندارد اما مغز را فعال می‌کند و سموم بدن را دفع می‌کند.

منبع:farsnews.com

 

 

برای حافظه خوب چه غذایی بخوریم

افزایش حافظه,بهبود حافظه,تقویت حافظه,حافظه,مواد غذایی مفید,افزایش حافظه و تمرکز,افزایش حافظه و هوش,افزایش حافظه داخلی,افزایش حافظه درایو c,بهبود حافظه فعال,بهبود حافظه کاری,قرص بهبود حافظه,روشهای بهبود حافظه,راههای بهبود حافظه,روشهای بهبود حافظه,تقویت حافظه نصرت,تقویت حافظه تصویری,تقویت حافظه و تمرکز,تقویت حافظه کودکان,تقویت حافظه مواد غذایی,حافظه ماهی,حافظه rom,حافظه برتر,حافظه ram,حافظه تاریخی,حافظه چیست,حافظه دیداری