مواد لازم:
آب مرغ…………….۳ لیوان
جو پرک ……………۱ لیوان پر
قارچ……………..۴تا۵عدد متوسط
شیر پر چرب…………….۱/۵ تا ۲ لیوان
نمک/فلفل………….مقداری
کره………….۳۰ گرم
خامه………۲ قاشق به دلخواه
جعفری خردشده…….برای تزیین مقداری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه آب مرغ در قابلمه ۴ لیوان آب بال/گردن /استخوان سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱عدد هویچ ۱ ساقه کرفس ۱عدد برگ بو(به دلخواه) ریخته و روی حرارت تا بپزد
حالا از صافی رد کرده و آب مرغ رو در قابلمه ریخته جوپرک پاک شده وشسته شده از قبل وگذاشته روی حرارت
تا جوها لعاب اندازد و کاملا بپزد ……حالا همون هویچ که در آب مرغ پخته شده رو با چنگال خوب له کنید و اضافه کنید قارچ خرد شده نمک فلفل کره
(بهتره فلفل سفید بریزید البته من سیاه ریختم ) شیر کم کم بریزید و هم بزنید وگذاشته تا جا بیافتد …..دست آخر که گاز رو خاموش کردین موقع سرو میشه
خامه رو به دلخواه ریخت وهمزده ودر ظرف کشیده و رویش کمی جعفری گذاشته
هیچ وقت جعفری موقع پخت نباید ریخت چون رنگ سوپ سبز میشه وبا آبلیمو نوش جان کنید
منبع: سرآشپزصورتی
تهیه سوپ شیر با قارچ
تهیه سوپ,تهیه سوپ شیر,سوپ,سوپ شیر,سوپ شیر با قارچ,طرز تهیه سوپ شیر با قارچ,سوپ و آش,تهیه سوپ قارچ,تهیه سوپ جو با شیر,تهیه سوپ رشته,تهیه سوپ جو,تهیه سوپ جو خوشمزه,تهیه سوپ مرغ,تهیه سوپ برش,تهیه سوپ شیر و قارچ,تهیه سوپ شیر با قارچ,تهیه سوپ شیر و خامه,تهیه سوپ شیرخوار,طرز تهیه سوپ شیر با خامه,طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک,طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و جو,طرز تهیه سوپ شیر و خامه,سوپ جو,سوپ قارچ,سوپ مرغ,سوپرجدید,سوپر2014,سوپرنچرال,سوپ عدس,سوپ شیر خوشمزه,سوپ شیر و قارچ,سوپ شیر و خامه,سوپ شیر و جو,سوپ شیر و قارچ و جو,سوپ شیر قارچ,سوپ شیر با جو پرک,سوپ شیر با خامه,سوپ شیر با قارچ و جو,سوپ شیر با قارچ,سوپ شیر با قارچ و مرغ,سوپ شیر با قارچ و ذرت,طرزتهیه سوپ شیر با قارچ,طرز پخت سوپ شیر با قارچ,طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و خامه,طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و مرغ,طرز تهیه ی سوپ شیر با قارچ,طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک و قارچ,انواع سوپ و آش,فرق سوپ و آش,تزئین سوپ و آش,آموزش سوپ و آش,سوپ آش,سوپ آشپزی,طرز تهیه سوپ و آش