مواد لازم:
طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )
بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را ۳ دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .
همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .
روش تهیه دونر کباب
دونر,دونر کباب,روش تهیه دونر کباب,روش پخت دونر کباب,مواد لازم دونر کباب,کباب,دونر کباب مرغ,دونر کباب,دونر ترکی,دونر مرغ,دونر کباب بهاران,دونر کباب خانگی,دونر کباب بهروز,دونر کباب بهار,دونر کباب استانبول,طرز تهیه سس دونر کباب,طرز تهیه دونر کباب,طریقه پخت دونر کباب,طرز تهیه ی دونر کباب,طرز پخت دونر کباب,کباب کوبیده,کباب تابه ای,کباب برگ,کباب ترش,کباب چنجه,کباب حسینی,کباب بختیاری,کباب سلطانی