روش تهیه چیکن تریاکی و آناناس تهیه چیکن تریاکی و آناناس

پخت انواع چیکن آشپزی با آنا پخت انواع چیکن آشپزی ایرانی پخت انواع چیکن آشپزی ایرانی آشپزی ساده سایت آشپزی سوران آشپزی رنگین پخت انواع چیکن سایت آشپزی سوران تهیه چیکن تریاکی و آناناس سایت آشپزی ایرانی تهیه چیکن تریاکی و آناناس پخت انواع چیکن سایت آشپزی ایرانی سایت آشپزی ایرانی آشپزی ایرانی آشپزی ایرانی آشپزی رنگین

تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .

روش تهیه چیکن تریاکی و آناناس

آماده سازی : ۳۰ دقیقه 
پخت : ۴۵ دقیقه 

مواد لازم برای ۳ نفر : 

طرز تهیه :
۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.

۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.

۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف.

۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.

روش تهیه چیکن تریاکی و آناناس

تهیه چیکن تریاکی و آناناس,مواد لازم برای چیکن تریاکی و آناناس,پخت انواع چیکن,چیکن تریاکی و آناناس