مواد لازم برای ۴ نفر:
روش تهیه:
۱-نصف روغن را در یک تابه روی شعله زیاد داغ کنید. پلو، سیبزمینی، پیازچه و سیر را ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
۲- مایه برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و پس از سرد شدن، تخممرغ و جعفری را به آن اضافه کنید. پاپریکا را نیز داخل مایه تورتیا ریخته و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، مایه را کاملا مخلوط کنید.
۳- روغن باقیمانده را روی شعله متوسط در یک تابه داغ کنید. از مایه تورتیا یک قاشق غذاخوری سرپر برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را ۳ تا ۴ د قیقه سرخ کنید. روغن تورتیاها را با حوله کاغذی گرفته و آن را با سالاد سبز سرو کنید.
نکات:
۱- این تورتیا را میتوانید به عنوان غذای پایه با جگر و مرغ سرخ کرده سرو کنید.
۲- برای اینکه پاپریکا در مایه گلوله نشود، بهتر است آن را قبل از تخممرغ با مایه مخلوط کنید.
۳- اگر مایه تورتیا وا رفت، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.
برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی
برنج سرخ شده,روش تهیه برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی,برنج سرخ شده با میگو,برنج سرخ شده تایلندی,برنج سرخ شده با مرغ,برنج سرخ شده ساده,برنج سرخ شده هندی,طرز تهیه برنج سرخ شده